Over Tatlises

Over Tatlises

tatlises-geclikIbrahim Tatlises is een waar persoonlijkheid en hierom geliefd bij vrijwel alle Turkse mensen binnen en buiten Turkije van jong tot oud. Hij is zijn carrière begonnen als zanger van het volk en heeft hierdoor al snel zijn weg naar de filmindustrie gevonden. Vanwege zijn naamsbekendheid heeft hij ook in ander branches fors geïnvesteerd.

Vanaf het jaar 1990 heeft Ibrahim Tatlises zijn Tatlises ondernemingen fors uitgebreid. Zo heeft hij een waar imperium aan bedrijven opgericht met tot op heden Tatlises Food, Tatlises Agency, Tatlises Toerisme, Tatlises Luchtvaart en Tatlises Produkties. De Tatlises ondernemingen breiden hun diensten en bedrijvigheid in een snel tempo uit.

Vanwege zijn geboorteplaats Urfa, in het Zuid-Oosten van Turkije, heeft hij veel affiniteit tatlisesmet eten. Dit heeft al snel geleid om onder Tatlises Food de onderneming Tatlises Cigkofte op te richten waardoor hij zich als missie heeft gesteld om de algemeen bekende product Cigkofte zowel in het binnen als buitenland te vertegenwoordigen. Alle voorbereidingswerkzaamheden heeft hij in korte tijd kunnen realiseren.

Vanwege de goede naamsbekendheid van Tatlises Cig Kofte en Tatlises Lahmacun in Turkije is door de voorzitter van Raad van Bestuur, de heer Ibrahim Tatlises, besloten om de Europese markt te gaan bedienen en dat investeringen met betrekking tot deze producten voorrang krijgen. Wij zijn heel erg trots op het feit dat wij onze producten nu op de Europese markt kunnen aanbieden.

Tot op heden kunnen wij met oprechte trots mededelen dat al onze klanten hun vertrouwen in ons merk ruimschoots hebben geuit. We zullen onze klanten niets serveren waar wij zelf niet achter staan. Wij gaan alleen voor de hoogste kwaliteit.